Tortilla graham z pastą orzechową
SKŁADNIKI
- placki tortilli graham 1 opakowanie
- serek topiony kremowy 200g
- pasta orzechowa 100% orzechów "Felix" 6 łyżeczek
- kapusta pekińska 1/4 szt.
- świeża rukola 1 garść
- świeża czerwona papryka 1/2 szt.
- czarne oliwki bez pestek 1 garść
- płatki chilli

Danie główne
30 min
2-3 osoby
łatwy
SKŁADNIKI
- placki tortilli graham 1 opakowanie
- serek topiony kremowy 200g
- pasta orzechowa 100% orzechów "Felix" 6 łyżeczek
- kapusta pekińska 1/4 szt.
- świeża rukola 1 garść
- świeża czerwona papryka 1/2 szt.
- czarne oliwki bez pestek 1 garść
- płatki chilli
WYKONANIE:
Na placki tortilli rozsmarować serek topiony, a następnie pastę orzechową. Posypać posiekaną kapustą pekińską, rukolą, pokrojoną w paseczki papryką i pokrojonymi oliwkami. Doprawić płatkami chilli i zrolować. Pokroić w parocentymetrowe krążki. Smacznego!
PRODUKTY POWIĄZANE Z PRZEPISEM: