• Home
  • Konkurs Majówka
  • Przepisy
  • Produkty
  • Orzeszkopedia
  • O nas
  • Akcje
  • Honest Cashew
  • Kontakt

  • Bądź
    na bieżąco

MENU

Bądź
na bieżąco

  • Wszystkie przepisy
  • Polewa orzechowo-kakaowa do lodów
« Wróć

Polewa orzechowo-kakaowa do lodów


SKŁADNIKI

  • masło orzechowe Felix Peanut Butter Crunchy
    3 łyżki
  • miód wielokwiatowy 2 łyżki
  • kakao 1 łyżeczka

Deser

10 min

2-3 osoby

łatwy


SKŁADNIKI

  • masło orzechowe Felix Peanut Butter Crunchy
    3 łyżki
  • miód wielokwiatowy 2 łyżki
  • kakao 1 łyżeczka

WYKONANIE:

Połączyć wszystkie składniki i podgrzać. Polewę można używać na ciepło i na zimno.


PRODUKTY POWIĄZANE Z PRZEPISEM:

Felix Peanut Butter Crunchy


« Wróć
Polityka prywatności Polityka cookies

© 2016 intersnack poland wszelkie prawa zastrzeżone

Informujemy, że opuszczasz serwis https://www.felixpolska.pl/ i przechodzisz do

Pamiętaj, że nie mamy wpływu na przetwarzanie danych na stronach zewnętrznych.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności

Rozumiem