Orzechowe burgery
SKŁADNIKI
- mięso wołowo-wieprzowe mielone 1/2 kg
- masło orzechowe Felix Peanut Butter Crunchy
3 łyżki - sól, pieprz do smaku
- natka pietruszki
- bułki do burgerów 4 sztuki
Przekąski
20 min
2-3 osoby
łatwy
SKŁADNIKI
- mięso wołowo-wieprzowe mielone 1/2 kg
- masło orzechowe Felix Peanut Butter Crunchy
3 łyżki - sól, pieprz do smaku
- natka pietruszki
- bułki do burgerów 4 sztuki
WYKONANIE:
Mięso dokładnie wymieszać z masłem orzechowym, solą, pieprzem i pokrojoną natką pietruszki. Uformować okrągłe, płaski kotleciki i usmażyć na odrobinie oleju. Bułki opiec w piekarniku, przekroić i włożyć w nie ciepłe burgery.
PRODUKTY POWIĄZANE Z PRZEPISEM: