• Home
  • Konkurs Majówka
  • Przepisy
  • Produkty
  • Orzeszkopedia
  • O nas
  • Akcje
  • Honest Cashew
  • Kontakt

  • Bądź
    na bieżąco

MENU

Bądź
na bieżąco

  • Wszystkie przepisy
  • Medaliony na grzankach z masłem orzechowym
« Wróć

Medaliony na grzankach z masłem orzechowym


SKŁADNIKI

  • bagietka pszenna 3 kromki
  • polędwiczka wieprzowa 3 kotleciki wielkości kromki
  • masło orzechowe Felix Peanut Butter Creamy 2 łyżki
  • sól, pieprz do smaku
  • żurawina

Przekąski

30 min

1 osoba

średni


SKŁADNIKI

  • bagietka pszenna 3 kromki
  • polędwiczka wieprzowa 3 kotleciki wielkości kromki
  • masło orzechowe Felix Peanut Butter Creamy 2 łyżki
  • sól, pieprz do smaku
  • żurawina

WYKONANIE:

Z kromki bagietki zrobić grzanki na patelni lub w opiekaczu. Kotleciki z polędwiczki doprawić solą, pieprzem i zgrillować na patelni. Grzanki obficie posmarować masłem orzechowym Felix Peanut Butter Creamy, a na wierzch położyć polędwiczkę. Podawać z konfiturą z żurawiny.


PRODUKTY POWIĄZANE Z PRZEPISEM:

Felix Peanut Butter Creamy


« Wróć
Polityka prywatności Polityka cookies

© 2016 intersnack poland wszelkie prawa zastrzeżone

Informujemy, że opuszczasz serwis https://www.felixpolska.pl/ i przechodzisz do

Pamiętaj, że nie mamy wpływu na przetwarzanie danych na stronach zewnętrznych.
Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności

Rozumiem