Medaliony na grzankach z masłem orzechowym
SKŁADNIKI
- bagietka pszenna 3 kromki
- polędwiczka wieprzowa 3 kotleciki wielkości kromki
- masło orzechowe Felix Peanut Butter Creamy 2 łyżki
- sól, pieprz do smaku
- żurawina
Przekąski
30 min
1 osoba
średni
SKŁADNIKI
- bagietka pszenna 3 kromki
- polędwiczka wieprzowa 3 kotleciki wielkości kromki
- masło orzechowe Felix Peanut Butter Creamy 2 łyżki
- sól, pieprz do smaku
- żurawina
WYKONANIE:
Z kromki bagietki zrobić grzanki na patelni lub w opiekaczu. Kotleciki z polędwiczki doprawić solą, pieprzem i zgrillować na patelni. Grzanki obficie posmarować masłem orzechowym Felix Peanut Butter Creamy, a na wierzch położyć polędwiczkę. Podawać z konfiturą z żurawiny.
PRODUKTY POWIĄZANE Z PRZEPISEM: