Łódeczki z pastą orzechową i łososiem
SKŁADNIKI
- ogórki świeże małe 8 sztuk
- łosoś wędzony w plasterkach 100g
- ser typu feta 100g
- masło orzechowe Felix Peanut Butter Creamy
2 łyżki - papryka ostra do smaku
Przekąski
15 min
3-4 osoby
łatwy
SKŁADNIKI
- ogórki świeże małe 8 sztuk
- łosoś wędzony w plasterkach 100g
- ser typu feta 100g
- masło orzechowe Felix Peanut Butter Creamy
2 łyżki - papryka ostra do smaku
WYKONANIE:
Ogórki przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć częściowo środki. Masło orzechowe dokładnie wymieszać z serem i doprawić do smaku ostrą papryką. Łódeczki z ogórka wypełnić plasterkami łososia, a następnie na łososia wyłożyć pastę.
PRODUKTY POWIĄZANE Z PRZEPISEM: